divendres, 3 de juny del 2011

Oposició constructiva, rigorosa i radical

Malgrat els resultats negatius, ICV-EuiA continuarà treballant per la ciutadania. Alhora demanarem una reflexió a la resta de partits per la poca participació i l’increment important del vot blanc i nul. Continuarem treballant perquè més gent ens faci confiança d’aquí quatre anys. Tenim temps i espai per recórrer.

En tant que coalició ICV-EUiA hem de fer una lectura negativa dels resultats: ICV-EuiA hem perdut 879 vots (hem baixat 3 punts percentuals) i un regidor. En aquest moment estem analitzant els resultats en tant que organització per tal de continuar treballant els propers 4 anys i anar a les properes eleccions municipals amb l’objectiu de crèixer i no perdre més representativitat. De motius n’hi ha molts, però hem d’acabar de posar fil a l’agulla per aconseguir saber el que no hem fet i el que hem fet malament.

Malgrat aquest escenari, ICV-EuiA vol agrair el 2.575 vots que ens han fet confiança. Són 2.575 raons per continuar treballant per un Sant Cugat més just i solidari; treballar per un Sant Cugat que no pateixi els efectes de les retallades del President Mas i 2.575 per continuar establint complicitats amb la ciutadania i intentar eixamplar el nostre espai polític i social. És evident que alguna cosa es mou arran de les mobilitzacions del 14 i 15 de maig. És evident que alguna cosa no estem fent bé i és evident que cal canviar el sistema polític a alguna cosa més que no una elecció, un xec en blanc cada 4 anys. ICV-EUiA estarem amatents i receptius a tots aquests moviments.

ICV-EUiA continuarem en la línia que hem fet fins ara d’oposició: constructiva en els temes de ciutat, rigorosa i radical contra les retallades i les possibles temptacions de fer servir el “rodet” de CiU. Un recordatori per CiU, el resultat és incontestable, però pensin que de 55.000 persones cridades a les urnes tenen el recolzament de gairebé 15.000. Hi ha una majoria “silenciosa” (o no) que no els recolzen i aquest és el repte; governar per tothom malgrat una majoria absoluta institucional àmplia. Hi ha 40.000 electors i electores que no els han fet confiança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada