divendres, 1 d’octubre del 2010

Sobre falses complicitats i la protecció natural

Quan a ICV-EUiA parlem del tancament de ciutat ho fem pensant en la necessitat de limitar el creixement urbanístic desproporcionat per tal de donar protecció a l'entorn de la ciutat. En aquest tema sovint trobem complicitats inesperades, com va semblar en CiU amb els pactes del nou creixement o directament amb Recoder quan el sentim donar conferències sobre canvi climàtic i protecció natural. Però no ens deixem enganyar, l'ecologisme de powerpoint o les bones intencions no són suficients per protegir Torre Negra o Can Busquets.

Ens els útims mesos l'equip de govern municipal ens ha tornat a donar proves que estem sols defensant del tancament de la ciutat, i enlloc d'apostar per l'eliminació del traçat de la Ronda Sud ens proposen unes opcions que posen en perill la protecció del sector del torrent de Llaceres.

Així és com Recoder vol protegir Torre Negra? Amb un viaducte per sobre el torrent, o pitjor, desviant el torrent? Des d'ICV-EUiA ho tenim clar, desencallem el Pla de Mobilitat, apostem pel transport públic, desprogramem la Ronda Sud, i en definitiva, protegim el territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada