dijous, 13 de gener del 2011

Nou any, alcaldessa nova

El curs polític es reprén així, amb en Lluís Recoder al Govern de la Generalitat com a Conseller de Territori i Sostenibilitat. Recoder ha marxat de forma legítima, però sense complir aquella promesa electoral del 2007 del 100% Sant Cugat. Entenc que la seva vocació de servei públic al
país l’ha portat a altres instàncies, però l’alcalde es debia als seus i les seves votants.

En qualsevol cas, s’ha obert una nova etapa a la política municipal santcugatenca. Una etapa marcada per noves cares, noves formes i s’acosta una campanya electoral en que, probablement, totes les cares visibles seran noves.

Així, vull demanar-li a la nova alcaldessa diàleg i voluntat d’arribar acords. Que sigui així i no siguin desitjos i paraules buides de contingut. Els reptes de ciutat són molts: Torre Negra, els nous creixements, la crisi... massa reptes per no buscar acords. ICV-EUiA estarà amb la mà estesa per tal d’arribar a acords importants i de ciutat.

Tanmateix, vull demanar-li que la conciliació laboral no sigui una alquimia, que sigui una realitat i que aconsgueixi que l’activitat política a Sant Cugat sigui racional en els temps.

Esperem que el nou càrrec no canvii el tarannà personal de Mercè Conesa, que tingui sort i encerts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada