dimecres, 1 de setembre del 2010

NOU CURS, VELLS TEMES

És evident que el nou curs polític ha començat amb força i amb una preocupació: quan seran les eleccions al Parlament? No crec que hagi de ser un problema dir quan són les eleccions; a més, és per aquests temes que la desafecció de la Ciutadania augmenta dia a dia. S’han de fer eleccions? Sí; Doncs diguem el dia i acabem amb aquesta situació ridícula.

Pel que fa a la situació política santcugatenca, tenim un alcalde en espiral parlamentària i que vol ser Conseller sense relleu que hagi estat anunciat públicament; raó per la qual el lideratge del dia a dia de l’Ajuntament es pot veure afectat.

Tindrem a sobre la taula temes com el traçat de la Ronda Sud (no cal que us digui que ICV-EUiA estarem en contra de la proposta de l’equip de Govern), el Pla d’equipaments que encara està pendent... Temes recurrents com els serveis als nous barris i com els omplim de vida, la mancança d‘habitatge assequible i la gestió millorable de PROMUSA. Les polítiques de promoció econòmica només enfocades a les empreses, sense tenir en compte als treballadors i treballadores que es queden a l’atur... La llista és llarga i haurem de posar fil a l’agulla.

Per últim vull posar èmfasi en dues dates que venen de manera imminent i que tindran el seu post: La Diada Nacional i la Vaga General. La Diada, pel que significarà després d’una mobilització històrica el 10 de juliol (jo no he oblidat aquell dia el que va demanar la ciutadania) i la Vaga General perquè hem de sortir al carrer per dir que ja n’hi ha prou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada